Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
hier komt info
9 berichten.
S S schreef op januari 13, 2022:
3x een aantal sessies bij Hessel geweest. Iedere keer weer in een andere fase in mijn leven. De eerste keer bij de rouwverwerking na het overlijden van mijn moeder, later in omgang in mijn relatie en later bij het ontdekken dat ik overspannen was geraakt. Bij de laatste keer kwamen meerdere dingen samen. Overspannen, scheiding en ziekte van mijn vader. Ik heb in alle therapie fasen elke keer weer een ontwikkeling meegemaakt die mij elke keer weer beter deed voelen. Ook na de sessies heeft het mij tot innerlijke rust gebracht, niet weer in oude patronen terug te vallen en meer een toeschouwer te kunnen zijn van mij gevoelens en gedachten. Ik raad het iedereen aan en erg bedankt Hessel.
L. L. schreef op april 28, 2021:
Door de gesprekken met Hessel ben ik mij weer meer vrij gaan voelen. Dit was nodig in onze relatie(crisis) en heeft mij geholpen om telkens bewust keuzes te blijven maken in wat ik wil (en wij samen) en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Samen met Hessel heb ik opnieuw kunnen ontdekken wie ik ben en staan wij meer gelijkwaardig in onze relatie (ons tweede huwelijk). Hessel, ik voel mij weer een trots mens en ben blij dat ik jou heb ontmoet.
Ronald Ronald schreef op september 22, 2020:
Van de POH doorverwezen naar Hessel. Na de 1e afspraak merkte ik dat Hessel snel inzicht had in mijn klachten. De opmerking 'Ronald, je moet mij wel helpen door zelf een kritische blik te houden op wat ik zeg' was voor mij een signaal dat Hessel vanuit de samenwerking hulp bied. Ik vind Hessel een fijne psycholoog met een sprituele kijk op het leven!
Anoniem Anoniem schreef op mei 19, 2020:
Hessel, Dank voor je hulp afgelopen maanden. Fijn om dmv gesprekken de rust en meer inzicht in mijn leven te vinden. Om de afgelopen jaren een plekje te geven. Met meer bewustwording en zelfvertrouwen is er nu meer ruimte voor mijzelf. Ik ontdek nieuwe ik. Voel mij een ander mens. Heel veel dank hiervoor.
Roelien Roelien schreef op april 1, 2018:
Ik heb het afgelopen jaar gesprekken, EMDR, Ademhalings oefeningen van en met Hessel gehad... Hoe pijnlijk het soms ook was...kijk ik er mooi op terug. Het heeft me goed gedaan, ik kwam steeds dichter bij mezelf en kreeg vele inzichten ...met het gevolg dat ik weer intens kan genieten!
Gert Gert schreef op september 11, 2017:
Vanaf februari tot juni in gesprek geweest met Hessel. Ik ben blij en dankbaar dat ik Hessel heb ontmoet. In enkele sessies heeft hij mij geholpen om voldoende zelf-inzicht te krijgen in de oorzaak van mijn klachten en welke verandering in mijn denken nodig is om met de huidige situatie om te gaan en te voorkomen om opnieuw in een gelijksoortige situatie terecht te komen. Bedankt Hessel!
Colin Colin schreef op juli 25, 2016:
Begin dit jaar bij Hessel gekomen omdat ik niet lekker in me vel zat en heel veel met het verleden bezig was. Na een aantal E.M.D.R sessies is dit verholpen. Hessel is een toppsycholoog en ik ben dan ook zeer blij dat ik bij hem terecht gekomen ben
Anoniem Anoniem schreef op april 4, 2016:
Het ging even niet meer. Ik ben erg zelfstandig en kan me goed redden en wist heel goed wat ik wilde. Tot ik op een onverwachts moment het overzicht voor mezelf niet meer had en niet meer wist wat ik moest doen en al helemaal niet meer welke kant het op kon of ik het moest zoeken. In één klap zag ik het allemaal niet meer zitten. Er was wel veel gebeurd (zie ik nu achteraf pas). Erg veel veranderingen zowel privé als zakelijk, die heel geleidelijk aan in de loop van de tijd steeds meer van me vroegen. En dan ben je in één klap bijna radeloos. En dat terwijl ik zelf altijd heel goed wist waar ik naar toe wilde en nu absoluut geen idee meer had. Radeloosheid in alle hevigheid. Het was me wel duidelijk dat ik niet zelfstandig uit deze vervelende, machteloze negatieve spiraal zou komen. Ik ben op zoek gegaan naar iemand die me kan helpen om uit de negatieve spiraal te komen en te leren hoe ik in de toekomst deze erg vervelende situaties tijdig kan herkennen om te voorkomen dat me dit nog eens zou gebeuren. Na een kennismakingsgesprek met Hessel was er vrijwel direct een klik. Hessel gaf mij het gevoel dat hij me graag wilde helpen en dat het niet zijn bedoeling is me een trucje te leren, maar "samen op" de leermomenten op te pakken. En we zijn begonnen. In eerste instantie met een goede inventarisatie wat er nu werkelijk aan de hand was. We zijn via privé en zakelijk gevoeligheden uiteindelijk terecht gekomen bij mijn jeugd. Daar zijn een aantal pijnpunten ontstaan die nu, na ruim 40 jaar, de kern bleken te zijn van mijn probleem. Terwijl ik zelf dacht dat ik "alleen maar" wat te veel hooi op de vork had genomen. Hessel heeft me in het vervolgtraject geleerd met oefeningen, huiswerk, goede gesprekken en vooral pragmatisch werken me veel vernieuwend inzicht gegeven. Vooral het tijdig herkennen van de momenten dat ik weer kan afglijden. Ondanks dat ik een stevige persoonlijkheid heb en niet zomaar iets aanneem. Hessel nam me dan desnoods geestelijk in de houtgreep, maar zette wel door. En dat had ik nodig. Geen meeprater, maar pragmatisch. Ik ben door Hessel van integer, inlevend, tot af en toe stevig confronterend in beweging gezet. Met respect voor mij, maar wel altijd afsluitend met een stevige en warme handdruk en steevast als afscheidszin:" tot ziens mooi mens". En dat is Hessel voor mij ten voeten uit.
Anoniem Anoniem schreef op november 23, 2015:
Ik ben een jaar geleden bij Hessel gekomen, omdat mijn relatie niet goed ging. We hadden samen net een kindje gekregen en groeiden langzaam uit elkaar. Na een intakegesprek heeft Hessel ons beiden uitgenodigd voor diverse gesprekken (relatietherapie). Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik last had van jeugdtrauma's. Hessel heeft ons heel goed weten te helpen, door ons zelf achter onze problemen te laten komen. Er bleken veel meer problemen achterweg te komen, als van tevoren gedacht. 11 maanden geleden dachten we beiden aan scheiden, nu staan we verbaasd van wat er gebeurd is. We zijn nog nooit zo gelukkig geweest. Vechten voor je huwelijk heeft dus wel degelijk zin! Ontzettend bedankt Hessel!